Kullanıcı Adı Parola
Parolamı Unuttum Üye Olun
balonlar
İskonto, anlık stok ve Liste Fiyatı Bulamadım.
Alsancak
bilgi
ileti adresi
18-11-2009 08:17

Arkadaşlar,

İşletmemizde stok kartları açılır ve ürünlerin Liste fiyatları girilir, bu durum müşteriye satılan malda vade tarihine ve müşteriye göre değişik iskontolar tanımlanır ve fatura edilir,

1. Stok kartlarında liste fiyat girişi sanırım yok veya ben bulamadım

2. Fatura düzenlerken iskonto başlığı yok veya ben bulamadım

3. Satış elemanlarımız müşterilere hızlı cevap verebilmek için anlık stok görmek ve yanında liste fiyatını görmek istiyor,

bu üç başlıkta bana yardımcı olabilirmisiniz Lütfen....

etiketkullanım
Volkan
bilgi
ileti adresi
25-11-2009 10:10

Merhaba, sorularınıza sıra ile yanıt vermeye çalışıcağım,

1. Mevcut sürüm (1.5.x) içinde stok kartlarına fiyat tanımı bulunmamakta.

2. Fatura düzenleme de iskonto satırı girişi bulunmamakta.

3. Stok sayısını alış ve satış evraklarınızı düzgün işlemiş iseniz, raporlar menüsünde stok durum raporunu alarak görebilirsiniz.

1 ve 2 deki maddelerin projenin ilerki sürümlerinde yer alması için çalışmamız sürmekte.

iyi çalışmalar.

DORUK17
bilgi
ileti adresi
16-01-2010 19:46

VOLKAN BEY MERHABA ALSANCAK RUMUZLU ARKADAŞTA SANIRIM BENİM GİBİ MİKRO GİBİ BİR MUHASEBE PROGRAMI KULLANIYOR. BEN BİR YERDE BÖYLE BİR PROGRAMDA NASIL ALIŞ SATIŞ FİYATLARI OLMAZ DİYE BİR ELEŞTİRİDE BULUNDUM HAKLI OLARAK ÇÜNKÜ BU GİBİ PROGRAMLARDA BİLGİYE ULAŞMA HIZI ÇOK ÖNEMLİ SATIŞ ANINDA RAPORLAR MENÜSÜNE GİDİP ORDAN RAPOR ÇEKİP İLGİLİ STOĞUN MİKTARINA BAKMAK YENİ NESİL PROGRAMLARDA OLMAMASI GEREKEN BİR DURUM MÜŞTERİ KARŞIMIZDA ACELEM VAR DİYE KIVRANIRKEN BU RAPORU ÇEKMEK VS ÖLÜM. EĞER BİR MİKRO YADA LOGO GİBİ BİR MUHASEBE PROGRAMINI İNCELEME ŞANSINIZ OLURSA BİR  F10 TUŞUNA BASARAK İLGİLİ STOĞUN STOK DURUMUNU GÖRMENİN 1 SANİYE SÜRECEĞİNİ GÖZLEMLEYEBİLİRSİNİZ. BU TÜR PROGRAMLARIN LOGO MİKRO NETSİS GİBİ BİR ÇOK PROGRAMI KULLANAN BENİM GİBİ İNSANLAR İÇİN İNANIN BU ÇOK KÜÇÜK BİR PROBLEM AMA BU PROGRAMI KULLANAMAMAK İÇİN YETERLİ BİR DETAY . KASADA YADA DEPODA FATURA KESERKEN İNSANLAR KARŞINIZDA BEKLERKEN BİLGİYE ULAŞMA HIZI O PROGRAMIN KALİTESİNİ BELİRLİYOR EN AZINDAN BİZLER GİBİ KAŞARLANMIŞ OLANLAR İÇİN. BU KONULARA ÖNEM VERMENİZ DİLEĞİYLE İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM

Yanıtla